İZMİR / ÖDEMİŞ - Şehit Er Kamil Alkan İlkokulu

Şehit Er Kamil Alkan İlkokulu

KONAKLI MAH. MEHMET KUTLU CAD. NO: 63/2 İÇ KAPI NO: /2 ÖDEMİŞ / İZMİR
Vizyon
Biz okul toplumumuzun;kendini ve çevresini geliştirebilmek için motive olmuş, bilgili, becerili ve öz güvenli, yeteneklerini kullanabilen çevresiyle iyi ve uyumlu ilişkiler kurabilecek davranışları kazanmış, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın,doğayı seven ve koruyan Konaklı-Şehit Er Kamil Alkan İlkokullu olmanın bir ayrıcalık olmasını öngörüyoruz...
Misyon
Biz; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden en az bir yabancı dili çok iyi bilen üst öğretim kademelerine devam edebilecek donanıma sahip, kendine güvenen yüksek moral değere sahip katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli,çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek ve bu niteliklere sahip bireylerle çalışmak için varız.
KATI YAKITLI KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Ödemiş Terminalinden her saat başı hareket eden dolmuşlar aracılığı ile sağlanmaktadır.
Şehit Er Kamil Alkan İlkokulu Konaklı Mahallesi ÖDEMİŞ/İZMİR
Okulumuz İzmir iline 137 km, ilçemize 17 km uzaklıktadır